УКР РУС

Швейцарія не змогла дотиснути Румунію

15 червня 2016 Читать на русском

Швейцарія не змогла одержати перемогу над Румунією, та забезпечити собі дострокове місце у плей-офф, закінчивши матч з рахунком 1:1

Швейцарія з перших хвилин взяла гру під свій контроль. Вже на початку матчу Шакірі та компанія створили безліч моментів біля воріт Тетерушану, але забити номінальні гості матчу не змогли. Натомість, арбітр матчу Сергій Карасьов поставив дуже сумнівний пенальті у ворота Швейцарії, який реалізував Станчу. Більше реально небезпечних моментів біля воріт Яна Зоммера у першому таймі не було. Швейцарці все більше атакували, але зрівняти рахунок у першому таймі не змогли.

Другий тайм розпочався також зі штруму воріт Румунії, та вже на 57 хвилині Мехмеді сильним ударом зміг зрівняти рахунок. Швейцарія не збавляла оборотів, та намагалася забити другий гол у ворота Румунії. Але свої моменти марнували Шакірі, який двічі наносив хороші удари зі штрафного, та Емболо. Румуни більше не тривожили воріт Зоммера, швейцарці більше володіли м'ячем. У підсумку, швейцарці не змогли дотиснути Румунію, та не забезпечили собі дострокову путівку у плей-офф.

Євро-2016. Група А. 2 тур

Румунія - Швейцарія 1-1

Голи: Станчу, 18(пенальті) - Мехмеді, 57