УКР РУС

Швеція врятувала нічию у матчі з Ірландією

13 червня 2016 Читать на русском

Збірна Ірландії у рамках 1-го туру групового етапу Євро-2016 зіграла внічию з Швецією (1:1).

Голами у поєдинку відзначилися Хулахан та Кларк, щоправда, Кіран забив м’яч у власні ворота. У підсумку зустріч завершилася бойовою нічиєю із рахунком 1:1.

Ірландці активно розпочали протистояння та відразу ж захопили ініціативу. Номінальні гості більше володіли м’ячем та намагалися забити швидкий гол. "Зелена армія" перевершувала суперника у всіх компонентах, і в першому таймі створила кілька супернагод для взяття воріт. В одному із таких епізодів шведів врятувала поперечка. Щодо збірної Швеції, то "синьо-жовті" нічого не могли протиставити більш організованому супернику. Не міг нічого вдіяти без допомоги партнерів й Ібрагімовіч, якого ірландці майстерно нейтралізували.

На початку другого тайму Хулахан відкрив рахунок, що стало логічним підсумком першого тайму. Цей гол дещо розворушив команду Еріка Хамрена, але їм, як і раніше, було важко пробити оборону ірландців. Втім, на 71 хвилині Швеція зуміла відновити паритет, хоч для цього й знадобилася допомога Кларка. Після прострілу Ібрагімовіча Кілан відправив м’яч у власні ворота. Напружена гра тривала до останніх хвилин зустрічі, і врешті-решт суддя зафіксував нічию із рахунком 1:1, завдяки якій команди здобули по одному очку.

Євро-2016. Група E, 1 тур

Ірландія - Швеція - 1:1

Гол: Хулахан, 48 - Кларк, 71 (автогол)

Команди Євро-2016. Група E. Швеція