УКР РУС

Швед та Худоб'як декласували донеччан. "Карпати" - "Олімпік" - 4:1 (ВІДЕО)

26 квітня 2015 Читать на русском

Львівські "Карпати" та донецький "Олімпік" добряче розігріли львівських вболівальників перед центральним матчем 21 туру чемпіонату України.

"Зелено-білі" продемонстрували чудову гру та зуміли забити 4 голи у ворота суперника, натомість пропустили лише один.

Команда Ігоря Йовічевіча, яка в останніх матчах демонструє футбол високої якості, нарешті здобула перемогу. "Карпати" володіли ініціативою впродовж усього поєдинку, лише інколи віддаючи її супернику.

Рахунок у матчі відкрив Худоб’як на 20 хвилині, пробивши головою! Ще до перерви юний Швед подвоїв перевагу, забезпечивши "зелено-білим" комфортний рахунок перед відпочинком.

У другому таймі ситуація дещо змінилася. На 56 хвилині Кадімян відновлює інтригу, після чого "Карпати" дещо здали позиції, але згодом відновити свою перевагу. На 69 хвилині захист "Олімпіка" посипався після того, як Швед оформлює дубль, а ще за мить Худоб’як також забиває другий гол у протистоянні.

Це стало нокдауном для донеччан, які врешті-решт змирилися із поразкою та просто догравали цей матч. "Олімпік" намагався забити ще хоча б гол, але було помітно, що на позитивний результат вони не розраховують.

Зазначимо, що завдяки цій важливій перемозі "Карпати" покидають зону вильоту, помінявшись місцями із "Іллічівцем".  

Зі складами команд можна ознайомитися тут.

"Карпати" - "Олімпік" - 4:1

Голи: 1:0 - Худоб'як (20), 2:0 - Швед (38), 2:1 - Кадімян (56), 3:1 - Швед (69), 4:1 - Худоб'як (72)