УКР РУС

Штутгарт розгромив Баварію, Гамбург вперше в історії вилетів з Бундесліги

12 травня 2018 Читать на русском

В останньому турі німецької Бундесліги сезону 2017/18 Штутгарт розгромив Баварію, Вольфсбург розгромив Кельн, але залишився в зоні плей-офф, Гамбург в меншості переграв Борусію М, але вилетів з Бундесліги вперше в історії, РБ Лейпциг у результативному матчі розгромив Герту, Фрайбург здолав Аугсбург, Шальке переміг Айнтрахт.

Штутгарт на виїзді розгромив Баварію. Гінчек відкрив рахунок на 5 хвилині, однак Толіссо зрівняв його ще в першій половині матчу. Доніс під завісу тайму знову вивів "швабів" вперед, а по перерві Аколо та Гінчек встановили остаточний рахунок матчу, добивши мюнхенців.

Вольфсбург розтрощив Кельн. Гілявогі вже на 1 хвилині вивів "вовків" вперед в рахунку, але Кельн відповів на це голом Хектора. А от в другому таймі Оріджі, Кнохе та Брекало зробили перевагу Вольфсбурга розгромною.

Гамбург мінімально здолав Борусію Менхенгладбах. Хунт ударом з позначки вивів Гамбург вперед, але Дрміч вирівняв ситуацію в матчі. Вирішальний гол забив Холтбі на 63 хвилині. Вуд отримав другу жовту картку на 71 хвилині, однак його команда зуміла втримати переможний рахунок. Попри цю перемогу Гамбург вперше в своїй історії вилетів з Бундесліги.

РБ Лейпциг у результативному матчі розгромив Герту. Вже на 7 хвилині рахунок був 1:2 на користь РБ Лейпцига. Огюстен в першому таймі зробив перевагу своєї команди більш впевненою, а в другому таймі Вернер та Огюстен зробили рахунок розгромним. Калу скоротив відстань між командами, однак крапку поставив Брума.

Вердер мінімально переграв Майнц. Майнц вийшов вперед в рахунку на 12 хвилині завдяки голу Гбамена, однак Кайнц рахунок зрівняв, а Гебре Селассі в другому таймі приніс бременцям перемогу.

Фрайбург здолав Аугсбург і врятувався від вильоту. Голи Хьофлєра та Кляйндінста в другому таймі принесли перемогу Фрайбургу.

Шальке мінімально здолав Айнтрахт. Єдиний гол в матчі забив Бурґшталлєр на 26 хвилині. Відзначимо, що Євген Коноплянка розпочав матч в основі, але був замінений на 57 хвилині, не відзначившись результативними діями.

Після останнього туру Бундесліги Кельн і Гамбург вилітають з Бундесліги, Вольфсбург опинився в зоні плей-офф і матиме шанс залишитись в Бундеслізі.

Чемпіонат Німеччини 2017/18, 34 тур

Баварія – Штутгарт – 1:4

Голи: Толіссо, 21 – Гінчек, 5, 55, Доніс, 42, Аколо, 52

Вольфсбург – Кельн – 4:1

Голи: Гілявогі,1, Оріджі, 54, Кнохе, 71, Брекало, 90+1 – Хектор, 32

Гамбург – Борусія М – 2:1

Голи: Хунт, 11 (пен), Холтбі, 63 – Дрміч, 28

Вилучення: Вуд, 71

Герта – РБ Лейпциг – 2:6

Голи: Ібішевіч, 4, Калу, 64 Упамекано, 2, Лукман, 7, Огюстен, 22, 54, Вернер, 49, Брума, 82

Майнц – Вердер – 1:2

Голи: Гбамен, 12 – Кайнц, 23, Гебре Селассі, 79

Фрайбург – Аугсбург – 2:0

Голи: Хьофлєр, 49, Кляйндінст, 65

Шальке – Айнтрахт – 1:0

Гол: Бурґшталлєр , 26