УКР РУС

Штегер пояснив погані результати Борусії Дортмунд вдома

10 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер Борусії Дортмунд Петер Штегер перед важливою домашньою грою натякнув на причини поганих результатів команди Ярмоленка у рідних стінах.

Борусія зазнала першої поразки під керівництвом австрійського тренера за останні 13 матчів у всіх турнірах, поступившись вдома Зальцбургу в Лізі Європи. У Бундеслізі Дортмунд із Штегером зіграв 10 матчів і жодного разу не програв.

Однак рівно половина цих зустрічей завершувалась нічиєю, а 3 з них "джмелі" проводили на домашній арені проти команд з нижньої половини таблиці чемпіонату Німеччини. Загалом же дортмундці посідають лише 10-е місце в сезоні за очками, набраними в рідних стінах.

Борусія Д і Штегер наближаються до нового контракту – чому для Ярмоленка настають непрості часи

"Не міг ні добре, ні довго спати після такого результату. Однак я залишив це в минулому, адже до наступного матчу залишилось зовсім мало часу. Погана гра вдома? Я далекий від того, щоб називати це якоюсь проблемою. Просто команди, які сюди приїжджали, грали в дуже оборонний футбол. Нам не вистачало руху попереду.

Ми усвідомлюємо, що гра з Айнтрахтом не вийде гладкою. Ми дуже багато працюємо з відеоматеріалами. Це допомагає, але важко досягнути швидкого прогресу через відсутність у гравців впевненості в собі.

Наша команда не програла 10 матчів у Бундеслізі, проте зіткнулась з великою критикою. У головах гравців це не залишається непоміченим. Звичайно, позначається і те, що клуб за рік мав трьох тренерів. Кожна зміна має вплив на команду", – розповів Штегер німецьким ЗМІ.

Матч Борусія Д – Айнтрахт відбудеться у неділю, 11 березня, о 19:00. Команді Ярмоленка, який досі травмований, протистоятиме 4-й клуб у таблиці Бундесліги – прямий конкурент у боротьбі за Лігу чемпіонів.