УКР РУС

Шовковський розкрив свої функції у тренерському штабі Петракова

30 серпня 2021 Читать на русском

Олександр Шовсковський, помічник наставника збірної України Олександра Петракова, розповів, за що буде відповідальним у новому тренерському штабі.

"Емоції, які я переживав після Євро-2020 – це повне спустошення. Це був чудовий етап роботи у збірній, але далі склалося так як склалося. Це вже історія, цю сторінку ми вже перегорнули. Дякую Олександру Петракову за те, що запропонував увійти до його штабу та продовжити працювати з командою. Думаю, той досвід, що я отримав у збірній, стане в нагоді.

"Не можна вмовляти когось грати за свою країну": Петраков – про Цітаішвілі та Шуранова, які обрали інші збірні

Щодо поточного стану справ, гравці готуються у своїх клубних командах. Є певні проблеми, невеликі ушкодження у футболістів. Будемо спілкуватися з медичним штабом щодо цього. Завдання виходу на ЧС-2022 ніхто не скасовував. Ми самі підняли планку на такий високий рівень, тепер маємо його тримати.

Ми з Олександром Петраковим спочатку багато спілкувалися телефоном, я був відсутній в Україні. Ми обговорили багато питань. Перша мета на сьогодні — вирішення завдання, яке стоїть перед збірною. Що ж до моїх обов’язків, я зосереджуся на організації гри команди в обороні. Усі напрацювання ми спочатку обговорюємо, а потім рішення ухвалюється тренерським штабом та особисто Олександром Васильовичем", – наводить слова Шовковського офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, Олександр Шовковський працював асистентом у штабі Андрія Шевченка з 2018 року.

Петраков прийняв збірну України в критичних умовах – чому не варто чекати дива від творця чемпіонства світу