УКР РУС

Шовковський: Боротьба за золоті медалі вирішувалася не на футбольному полі

20 травня 2018 Читать на русском

Легендарний екс-голкіпер Динамо Олександр Шовковський прокоментував прощання киян з Олегом Гусєвим та підсумував виступи команди у сезоні 2017/18.

"Найбільш неприємний осад від чемпіонату – це те, що боротьба за золоті медалі вирішувалася не на футбольному полі. Відрив в два очки від першого місця і технічна поразка. Якби не вона, все могло бути по-іншому. Хочеться, щоб в майбутньому такого не було.

Динамо – Шахтар: найкращі миттєвості прощального матчу Гусєва, який не обійшовся без вогню і скандалу

Хочу подякувати Олегу Гусєву за всі ті моменти, які ми пережили разом. Здобували перемоги, долали труднощі. Це гравець з тієї когорти, з яким ми грали ще на чемпіонаті світу. Зараз він завершує кар'єру в Динамо. А далі він сам вирішить, чим займатиметься. Хочу побажати йому здоров'я. Я знаю, як буває важко після закінчення виступів.

Ігор Суркіс: Гусєв залишається в нашій родині

У Гусєва життя тільки починається. Яким тренером може стати Олег? Складно сказати. Це дуже ерудована людина. Він навчався на протязі всього періоду, коли я його знав. У нього дуже тонке почуття гумору. З ним буде і складно, і цікаво", – цитує Шовковського Динамоманія з посиланням на FootballHub.