УКР РУС

"Шотландія фаворит, але збірна України – вища за класом": Левченко спрогнозував переможця матчу за вихід в еліту ЛН

27 вересня 2022 Читать на русском

Колишній хавбек збірної України Євген Левченко оцінив шанси "синьо-жовтих" у матчі Ліги націй проти шотландців.

"Важко сказати чи не тиснутиме на футболістів збірної України розгром від Шотландії. Напевно, шотландці будуть "рубатися", не шкодуючи себе. Вони розуміють – якщо так змогли виграти в українців, то чому б їх знову не перемогти.

Форвард збірної Шотландії залякує Україну своєю формою: "Я – жорсткий"

Перед цією грою я вважаю саме британців певною мірою фаворитами. Хоча, на мою думку, збірна України – вища за класом, як би парадоксально це не звучало після поєдинку в Глазго.

Я не любитель прогнозів, але маю передчуття, що збірна України переможе. Кожен футболіст має розуміти, наскільки болісно програвати з розгромним рахунком. Ми знаємо, що наша збірна має потенціал, відмінно себе проявили Тимчик, Ігнатенко, Зубков... Головне виключити помилки при стандартах біля своїх воріт, а попереду шанси обов’язково будуть. Наша збірна вміє забивати завдяки комбінаційному футболу", – сказав Левченко у коментарі РБ.

Нагадаємо, вирішальний поєдинок за вихід в еліту Ліги націй між Україною та Шотландією відбудеться вже сьогодні, 27 вересня, у Кракові. Початок зустрічі о 21:45.

Україна – Шотландія: анонс вирішального матчу Ліги націй