УКР РУС

"Широков знайшов щілинку". "Зеніт" - "Анжи" - 3:0. ВІДЕО

17 серпня 2013 Читать на русском

У Петербурзі "Зеніт" без особливих труднощів здолав кризовий "Анжи".

Цей матч міг бути центральним, але такий статус він втратив після всім відомої ситуації, яка склалася в махачкалинському клубі Нагадаємо, "Анжи" вирішив змінити стратегію розвитку клубу. В підсумку з команди пішла ціла низка лідерів: Денісов, Кокорін та  Жирков перейшли в московське "Динамо", Буссуфа - в "Локомотив", а трансфери Ето'О та Вілліана, схоже, справа часу. Останній не потрапив сьогодні навіть у заявку. "Анжи" ще кілька днів тому вважався одним з фаворитів чемпіонату, тепер же команді пророкують місце внизу турнірної таблиці.

Навіть нічия сьогодні розцінювалася б як сенсація, але "Анжи" програв по всім статтям. Особливі труднощі виникали у махачкалинців у захисті - 2:0 було уже в першому таймі. Третій м'яч влетів у ворота "Анжи" на 72-ій хвилині - "Зеніт виходить на другу сходинку, "Анжи" - передостанній.

Огляд матчу режимі Live:

З перших хвилин "Анжи" виглядає не так уже й блідо, як цього очікували. От Ето'О непогано пробивав і тільки рекція Лодигіна врятувала пітерців від пропущеного голу. Заради справедливості варто сказати, що махачкалинці могли й пропустити: Бухаров на 3-ій хвилині пробив вище воріт, а кілька хвилин потому Халк упав у штрафному, але арбітр пенальті не дав.

25 хвилина - 1:0. Широков отримав пас від Бухарова і пробив у дальній кут! Знайшов щілинку, як сказав одного разу відомий російський коментатор Генадій Орлов. І вже в наступній атаці Роман міг офрмити дубль, але Кержаков парирував. Кержаков - це кіпер "Анжи", хто не в курсі.

"Анжи" посипався в останні хвилини першого тайму - в захисті провал за провалом. Після кількох небезпечних атак Халк забив ударом здалеку - бразилець поклав круглого точно в дальню дев'ятку - краса!

На початку другого тайму Халк міг офрмити дубль, але бразильцю не вистачило міліметрів, аби поцілити в дальні кут - повз ворота пролетів м'яч.

Прогнозований розгром - в захисті гостей повний безлад. Третій м'яч у ворота "Анжи" забив новачок пітерців Ансальді, який приклався з лінії штрафного і пробив у ближній кут - 3:0!

Гра добігає до свого логічного завершення. Можливо, "Анжи" й заслужив на забитий м'яч, але це навряд чи стало б великою втіхою.  З такою грою махачкалинці боротимуться за виживання.

"Зеніт" - "Анжи" - 3:0

Голи: Широков, 25, Халк, 43, Ансальді, 73