УКР РУС

Екс-тренер Славії Шилгавий – головний претендент на посаду керманича збірної Чехії

12 вересня 2018 Читать на русском

Футбольна асоціація Чехії, схоже, знайшла нового тренера для чеської збірної.

56-річний фахівець Ярослав Шилгавий може незабаром очолити збірну Чехії, повідомляє Isport.blesk.cz. За інформацією джерела, Шилгавий є пріоритетним варіантом для Футбольної асоціації Чехії, яка займається пошуком наставника для збірної після відходу Карела Яроліма.

Тренер Чехії Яролім: З Україною ми грали на рівних, а Росія була сильнішою за нас на голову

"На тренерський місток збірної Чехії буде призначений Шилгавий, переговори тривають, проте зараз немає причин, які могли б завадити Ярославу стати головним тренером національної команди", – розповів віце-президент ФАЧР Роман Бербр.

"Ми розпочали перемовини з Шилгавим. Саме Ярослав є для нас пріоритетом номер один. Сподіваємося, що все вирішиться вже наступного тижня", – підсумував очільник ФАЧР Мартін Малик.

Відзначимо, що Шиглавий працював у низці чеських клубів. Останнім місцем роботи Ярослава була празька Славія, яка звільнила його цієї зими.

До слова, фахівець вже працював у збірній Чехії в період з 2001 по 2009 роки. Щоправда, тоді він займав посаду асистента головного тренера чеської збірної.

Нагадаємо, що збірна Чехії – суперник України в Лізі націй. Попередній керманич Карел Яролім покинув команду після програшу від українців та росіян.

Капітан збірної Чехії розповів, чого забракло його команді в матчі з Україною