УКР РУС

Що з Мессі, що без нього. "Сарагоса" - "Барселона" - 0:3. ВІДЕО

14 квітня 2013 Читать на русском

Лео дали відпочити, проте каталонці й без свого лідера впоралися з одним із аутсайдерів.

Поєдинок розпочався з масованих атак каталонського гранда. "Сарагоса" лише відбивалася. Віланова випустив на поле напіврезервний склад, залишивши, зокрема, поза грою Мессі, який покликаний якомога краще відновитися від гри з ПСЖ.

На 20-й хвилині розрізний пас Санчеса і Алькантара від дальньої стійки елегантно котить у сітку - 0:1. Після голу "Барса" дещо заспокоїлася, а "Сара" навпаки - завелася. На 32-й хвилині Віктор Родрігес вибігав на побачення з Вальдесом, але отримав від Сонга ліктем в обличчя. Тим не менше, свисток Жіля Манцано змовчав.

"Барса" взяла до уваги тривожний дзвіночок і знову забила. Тельйо скористався вишуканим пасом Тьягу і обвідним ударом поцілив у дальній кут - 0:2.

Одразу ж після відпочинку міг забити Алексіс Санчес, але його красивий "парашут" прийняла на себе поперечка. А через кілька хвилин Тельйо самотужки продерся з флангу у штрафний майданчик і вдало закрутив під дальню стійку - 0:3. Це остаточно вбило інтригу в матчі. Найцікавіші моменти з тих, які відбулися до фінального свистка - вихід на поле Абідаля, а також Вільї. Давіда "Ла Ромареда" зустріла палкими оплесками, адже тут він розпочинав свою кар'єру.

"Сарагоса" - "Барселона" - 0:3

Голи: Алькантара, 20, Тельйо, 39, 53

Попередження: Мовілья, Апоньо - Санчес, Алвес