УКР РУС

Щенсни похвалився кумедною історією, як закурив з президентом Польщі – "я кайфував від цього"

5 травня 2018 Читать на русском

Голкіпер Ювентуса Войцех Щенсни відомий своєю любов'ю до паління у різних місцях, зокрема, роздягальні. Гравець збірної Польщі зізнався, що одного разу з ним закурив президент Польщі.

Через свою любов до цигарок він покинув Арсенал, отримував значні штрафи від Венгера і перебрався в Ювентус, де його колега Джанлуїджі Буффон по великих святах також не проти закурити. У книзі "Таємниці Кадри" розривається курйозний епізод, як Щенсни завів знайомство з президентом Польщі Анджеєм Дудою.

"Можу викурити півтори пачки цигарок за гру". Топ-30 яскравих цитат Ігоря Суркіса, президента з "динамівським серцем"

На одній із зустрічей Дуда обережно запитав Бонєка (голову Футбольного союзу Польщі, – прим. Футбол 24), чи той не вийде з ним покурити. Коли воротар Роми (тоді Щенсни грав ще за римлян) це почув, він випалив: "О, пан президент також палить?".

"На жаль, так", – ніяковіло відповів Дуда.

"З президентом я ще не курив, – з надією у голосі видав зізнання Щенсни. – Може, цигарку?"

Президент з легким конфузом погодився. Гравці збірної Польщі зустріли цю сценку гучним сміхом. Вони не чекали такого нахабства навіть від Войцеха.

"Я кайфував від цього. Я, Войтек з Грохова, стою на перекурі з президентом Польщі і президентом Польського футбольного союзу. Пан Дуда виявився приємним чоловіком", – зізнався Щенсни.