УКР РУС

Щаслива кофта Гвардіоли пішла з молотка

19 червня 2019 Читать на русском

Фірмова в сезоні 2018/19 кофта керманича англійського Манчестер Сіті Хосепа Гвардіоли була продана на благодійному аукціоні.

За сірий кардиган із каптурем покупець зі Сполучених Штатів віддав 7,5 тисяч доларів, повідомляє The Sun.

Родрі підтвердив бажання піти з Атлетіко – на хавбека претендує не лише Манчестер Сіті

Ці кошти надійдуть до благодійного фонду Манчестер Сіті. Він, зокрема, займається підтримкою бідних сімей, яким постачає здорову їжу. Гвардіола пообіцяв продати свою кофту після перемоги у фіналі Кубка Англії проти Челсі. До слова, номінальна вартість кардигана італійського бренду Herno – 1360 доларів.

"Я щасливий, що цей аукціон зробив так багато для Сіті та нашої громади, тому вдячний усім, хто зробив пожертви для такої великої справи. Це також чудове відчуття – мати змогу віддати щось особисте фанатам, підтримка яких допомогла зробити нам щось неймовірне в минулому сезоні", – заявив іспанець.

Відзначимо, що Манчестер Сіті в сезоні 2018/19 завоював требл. Команда під керівництвом Хосепа Гвардіоли перемогла в Прем'єр-лізі, а також здобула Кубок англійської ліги та Кубок Англії.

Дві сотні для Гвардіоли та Клоппа, фактор Зінченка, "диявольський" провал і такі різні португальці – підсумки сезону АПЛ