УКР РУС

Шевченко запросив до своєї команди арбітра, який оскандалився через українську мову, – журналіст

13 грудня 2022 Читать на русском

Андрій Шевченко ще сам не підтвердив намір боротися за крісло президента УАФ, але вже з'являються перші чутки про його ймовірних соратників.

"Цікава інформація про команду Шевченка. Один з арбітрів – 39-річний рефері Микола Кривоносов – зараз активно опрацьовує інших суддів, які мають вплив в регіональних асоціаціях. Кажуть, саме його збираються зробити віце-президентом нової УАФ, який буде курувати суддівський корпус.

Україну можуть виключити з єврокубків і відбору на Євро-2024 – УЄФА став на бік Павелка

Кривоносов відомий двома скандалами. Свого часу він не зміг отримати статус ФІФА, заваливши екзамен з англійської. А на початку минулого року Кривоносов працював четвертим арбітром на матчі Львів – Колос і змусив головного рефері дати жовту тодішньому тренеру львів'ян Віталію Шумському. Після гри Шумський заявив, що Кривоносов таким чином відреагував на… вимогу тренера розмовляти українською", – повідомив журналіст і ведучий проекту KDK Сергій Болотніков.

Нагадаємо, Шевченко залишається без роботи із січня 2022 року, коли Дженоа звільнила його з посади головного тренера. Володар "Золотого м'яча-2004" активно допомагає Україні на інформаційному фронті і наразі публічно не розкривав своїх планів щодо повернення у футбол. Втім, саме його вважають одним з головних кандидатів на заміну чинному очільнику УАФ Андрію Павелку, який опинився під слідством у справі про розкрадання бюджетних коштів.

Перевершив Анрі та Бензема: Олів'є Жиру – легендарний рекордсмен, який руйнує прокляття, любить Шеву і допомагає Україні