УКР РУС

Шевченко: В першій половині 2018 року Україна матиме можливість провести кілька спарингів

15 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував невихід Італії на ЧС-2018 та поділився планами на майбутнє у національній команді України.

"Безумовно, Італія мене засмутила. Проте давайте не будемо забувати, що італійці виступали в одній групі з Іспанією і набрали там 23 очки. У трьох групах, в тому числі і нашій, цього вистачило б для першого місця, але вони потрапили в плей-офф.

Ні в якому разі не применшуючи заслуг збірної Швеції, в стикових поєдинках "Скуадрі Адзуррі" не пощастило.

Провал, який повинен піти на користь, або Чому Італія не потрапила на чемпіонат світу

Всім нам хотілося, щоб Буффон завершив свою кар'єру в збірній на чемпіонаті світу, але прощання з національною командою не завжди носить щасливий характер.

Що стосується збірної України, то в першій половині наступного року у нас буде можливість провести відразу кілька спарингів, і ми постараємося закріпити всі наші напрацювання. На цей раз не будемо стартувати в офіційному турнірі з чистого аркуша. У нас є команда, в якій росте конкуренція. Матч проти Словаччини це підтвердив", – цитує Шевченка Команда №1.

"Перед моїм відльотом відбулася тривала розмова з Лобановським". Андрій Шевченко – про золоту епоху в Мілані, містичну поразку від Ліверпуля та історичний гол збірній Росії