УКР РУС

Шевченко: Свій перший рік роботи на чолі збірної України оцінюю позитивно

15 липня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підвів підсумки першого року своєї роботи на чолі національної команди.

Нагадаємо, сьогодні, 15 липня, виповнюється рівно рік з дня призначення Андрія Миколайовича Шевченка на посаду керманича національної команди України.

"Рік пролетів дуже швидко. Можна сказати, як одна мить. Даний період роботи оцінюю позитивно. Можливо у хлопців не все виходить, але є старання і бажання. Це найголовніше. Якщо так буде і надалі, то результат прийде.

Ми грали в різних містах країни, і скрізь у нас була хороша підтримка, доброзичливе ставлення публіки. Велику подяку висловлюємо і всім тим глядачам, які їздили за нами на виїзні матчі. Для нас це було дуже важливо.

Процес оновлення збірної буде проходити завжди. Головний критерій – це конкуренція. Будуть рости нові сильні футболісти, будуть прогресувати, ми відразу звернемо на них увагу. Ніхто ні до кого в паспорт не дивиться. На першому місці рівень гри. Так, я завжди запрошую молодих виконавців і даю їм шанс проявити себе. Але до складу вони потрапляють не тому, що молоді, а тому, що витримують конкуренцію", – розповів Шевченко в інтерв'ю Zbirna.com.

Мутко: У збірної України на ЧС-2018 в Росії не буде жодної проблеми