УКР РУС

Шевченко радить не жартувати з Бущаном – голкіпер Динамо забив супергол Трубіну, від якого схопився за голову

1 червня 2021 Читать на русском

Збірна України продовжує підготовку до Чемпіонату Європи. У понеділок, 31 травня, свій день народження відсвяткував Георгій Бущан – претендент на місце основного воротаря під час Євро-2020.

Конкуренція Трубіна і Бущана перекинулася на нові простори. Воротар Динамо прошив візаві з Шахтаря божевільним ударом здалеку. Страж воріт Реала Андрій Лунін повторити супергол партнера не зумів і з ближчої відстані.

Не впорався ні Бущан, ні Пятов: як дебютант збірної України забивав із передач Шевченка

Від своєї гармати сам кіпер київського клубу схопився за голову. Телеканали "Футбол" навіть припустили, що Георгій міг би спокійно взятися за виконання штрафних ударів під час Чемпіонату Європи.

Напередодні оголошення фінальної заявки збірної України на Євро-2020 Шевченко привітав Бущана, якому виповнилося 27 років. Наставник головної команди перебуває у доброму гуморі: "Яйця, мука, я б на вашому місці не жартував би з ним. Ну, хоча, Миколо, ти ж можеш щось придумати". Очевидно, це було звернення до Віталія Миколенка, якого закидали згаданими продуктами пару днів тому з нагоди 22 дня народження.

Шевченко знайшов нового форварда, Трубін має проблеми: Україна провалила старт підготовки до Євро, але панікувати зарано