УКР РУС

Шевченко підписав меморандум про співпрацю з Італійською футбольною асоціацією

13 лютого 14:28 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Українська та італійська футбольні асоціації оголосили про співпрацю задля реалізації нового спільного проекту.

УАФ та ІФА оголосили про підписання меморандуму про співпрацю, повідомляє сайт Української асоціації футболу. Зараз асоціації-партнери започатковують новий проект. Мова йде про реалізацію в центрі Коверчіано спільних заходів технічного тренувального характеру за участю молодих українських гравців і тренерів.

Недопущення росіян і підтримка України – Шевченко провів зустріч з Чеферіном та Інфантіно

"Я пишаюся тим, що Україна обрала Італію для початку такої важливої як з футбольної, так і з ціннісної точки зору співпраці. Ми завжди були на боці наших українських друзів через ініціативи солідарності, щоб допомогти покращити умови життя звичайних людей, а також спортивні проекти, надаючи можливості для реєстрації в них тисячам молодих людей, які втекли від війни.

Зараз ми забезпечимо ще більш структурований шлях технічної співпраці, яка має на меті гарантувати майбутнє українського футболу. З Андрієм ми дружимо протягом тривалого часу, я бажаю йому успішної роботи для своєї країни на його новій посаді", – цитує слова Гравіни офіційний сайт УАФ.

"Італія завжди була для мене другою домівкою, наповненою незабутніми спогадами. Я вдячний кожному італійцю за постійну підтримку з першого дня повномасштабної війни в Україні. І я з нетерпінням чекаю реалізації спільних проєктів для розвитку українського футболу", – прокоментував підписання меморандуму Андрій Шевченко.

Україна – не Хорватія: чому нам потрібен футбольний націоналізм, а "угорську лавочку" варто закривати