УКР РУС

"Шевченко не проти зіграти з Італією": Кравченко вказав на сильну сторону Австрії, якою може скористатись збірна України

19 червня 2021 Читать на русском

Екс-півзахисник збірної України Сергій Кравченко поділився очікуваннями від матчу з австрійцями, який стане ключовим для "синьо-жовтих" за вихід в 1/8 фіналу Євро-2020.

"У третьому турі нас чекає важлива гра з Австрією. Я далекий від думки, що потрібно щось вираховувати – мовляв, з якого місця виходити і на кого краще потрапляти. Потрібно просто думати про гру з австрійцями, а вона буде дуже важкою.

"Якщо грати з Австрією на нічию, все може вийти навпаки": Буряк застеріг збірну України від недооцінки суперника

У матчі з нідерландцями наш майбутній суперник добре пресингував – була висока інтенсивність. Я такий агресивний футбол на цьому турнірі бачив нечасто. Але за класом, за майстерністю збірна України точно не гірша, тому потрібно не поступитися саме у цьому компоненті. Втім, українці знають, як проходити пресинг, і якщо їм це вдасться, то буде здорово – все-таки австрійці піднімаються високо, і ми цим можемо скористатися.

Не треба думати і про те, що нас влаштовує нічия, хоча сильно ризикувати, може, ніхто й не буде. Вийдемо на Італію – навпаки, добре. Я впевнений, що Андрій Шевченко та весь його штаб будуть не проти зіграти з цією командою. Так, італійці зараз показують, можливо, найкращий футбол на турнірі, і мені здається, що ми до такого теж прагнемо. Втім, давайте не будемо квапити події. Третій тур на Євро-2020 обіцяє бути дуже цікавим і багатим на сюрпризи. Не втрачаємо концентрацію – ми на правильному шляху", – цитує Кравченка Zbirna.com.

Нагадаємо, після двох турів збірні України та Австрії набрали по 3 очки і розмістились на другій і третій сходинках групи С відповідно. Дуель між командами Шевченка і Фоди відбудеться у понеділок, 21 червня. Початок зустрічі о 19:00.

"Тягне ламаний-переламаний Ярмоленко": Зінченко і Маліновський знову під ударом – реакція на "валідол" у Бухаресті