УКР РУС

Шевченко: Не думаю, що Аталанта триматиме Маліновського, якщо він буде готовий до нового виклику

17 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко оцінив шанси півзахисника бергамасків Руслана Маліновського на трансфер у топ-клуб після Євро-2020.

"Я думаю, що особливо розгубити ту форму, яку набрав Маліновський, він не зможе. Чемпіонат Італії завершується за кілька днів до того, як він приїде у розташування збірної.

Шевченко пояснив, чому для першого спарингу збірної України обрали саме Бахрейн

Руслан проводить сезон на дуже хорошому рівні, особливо його кінцівку. У нього чудова преса, я спілкувався з кількома фахівцями, всі ним задоволені.

Що про нього пишуть? Що він стає лідером Аталанти. Всі чекали, як він проявить себе саме у другому сезоні. Початок чемпіонату, можливо, десь не зовсім дався через травми, але кінцівку він проводить чудово.

Я радий за нього. Для України важливо, щоб наші гравці так показували себе за кордоном. Це імідж нашої країни. Нарешті великі клуби будуть звертати увагу на наших футболістів.

Чи зможе Аталанта втримати Маліновського, зважаючи на попит з боку ПСЖ, Челсі та Інтера? Чемпіонат Європи – хороша вітрина. Якщо він буде готовий до якихось нових викликів, то я не думаю, що клуб буде його тримати. Аталанта, напевно, і славиться тим, що готова відпускати гравців в обмін на хорошу пропозицію", – сказав Шевченко у програмі "Великий футбол".

Нагадаємо, у поточному сезоні українець провів у складі Аталанти 41 поєдинок у всіх турнірах, в яких забив 9 голів і віддав 12 результативних передач.

"Маліновський перетворює в золото все, до чого торкається": найкращий сезон українця, який випереджає топів Європи