УКР РУС

Шевченко назвав найкращий матч збірної України під своїм керівництвом

18 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про специфіку своєї роботи.

"Спочатку було досить складно ладнати з величезним тиском, але тепер напрацював до цього імунітет. Я балансую власні емоції. Коли матч вже програно, завжди потрібно зрозуміти, чому це сталося. Робота над помилками – найкращі ліки від безсонних ночей.

Зінченко vs Челсі: Шевченко зізнався, за кого вболіватиме у фіналі Ліги чемпіонів

Найкращий матч на чолі збірної? Отримав багато позитивних відгуків і оплесків після нашої перемоги над Португалією. Я також залишився задоволений цим матчем, тому що команда зіграла добре і досягла важливої ​​мети, вигравши вирішальний поєдинок групи у хорошого суперника, у складі якого виступає один з найкращих гравців усіх часів – Кріштіану Роналду.

Я не дивлюся на результат. Для мене найголовніше – це якість гри, її складова. Виконали гравці поставлені завдання, чи ні? Чи могли вони зіграти краще? Звичайно, завжди бувають важкі моменти. Без них футболу не існує. Водночас я пишаюся тим, що мої гравці завжди борються до кінця. У нас є команда, яка прогресує. Упевнений, що ми рухаємося в правильному напрямку", – цитує Шевченка FootBoom з посиланням на World Soccer.

"Динамо? Я сам був у шоці": Владислав Кулач – про 15 голів, конкуренцію з Циганковим, чутки і невиклик на Євро-2020