УКР РУС

Шевченко: Фергюсон відзначив велетенський внесок, який зробив Лобановський у розвиток футболу

10 січня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про свою участь у гала-церемонії ФІФА в Цюриху, де відбулося нагородження найкращих у 2016 році.

"Фергюсон пригадав Лобановського, він у розмові зі мною відзначив той велетенський внесок, який зробив Валерій Васильович у розвиток гри. Мені було дуже приємно це чути.

Ну а Раньєрі ми привітали з перемогою, я за нього голосував. Це неймовірно вдалий рік для Раньєрі, він зробив те, що здавалося абсолютно неможливим – переміг в одній з найсильніших ліг світу з маленькою командою без зірок. Це повертає нас всіх до суті самого футболу – в цій грі перемагають не лише гроші, як це може здатися сьогодні, а передусім ті, хто більше хоче перемогти.

Так само заслужено отримав свій приз Кріштіану Роналду. Це надзвичайно успішний рік у його кар’єрі. Він завоював головні титули, і що важливо, продемонстрував дивовижну стабільність. Провести 80 матчів на такому високому рівні - це велике досягнення.

Я радий, що нагороду отримав Фалькао, він своєю кар’єрою і майстерністю справді змінив гру. Він талановитий і працьовитий гравець, феномен", – сказав Шевченко.

Шевченко прокоментував збільшення кількості учасників на ЧС-2026

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу