УКР РУС

Шацьких: За два роки роботи наш тренерський штаб витиснув максимум з цієї команди Динамо

25 квітня 2021 Читать на русском

Колишній тренер Динамо Максим Шацьких оцінив роботу тренерського штабу Олександра Хацкевича на чолі киян.

"Я вважаю, що за два роки роботи наш тренерський штаб витиснув максимум з цієї команди Динамо. Можливо, ми могли краще зіграти в чемпіонаті. Ми постійно обігравали Шахтар в очних протистояннях, але втрачали очки там, де не повинні були. Це факт. Але знову ж таки, була ротація, тому що були кубкові матчі, через тиждень Ліга Європи, чемпіонат. Хочеться дати комусь відпочити.

"Назарій – не гравець рівня Динамо": Шацьких знищив Русина, пригадавши радість після звільнення Хацкевича

Мені, як футболісту, завжди більше подобався графік з іграми через три дні на четвертий, ніж один матч в тиждень. Зараз таке покоління, що їм складно зіграти три гри за вісім днів. Не знаю чому. Вони втомлюються, хворіють, хоча зараз умови для відновлення колосальні. У нас таких не було.

Що для мене означає молодий футболіст? В Європі вже грають в 17-18 років. У нас заграли Миколенко та Циганков. Але мене завжди дивувало, що футболіст зіграє один-два матчі, а потім про нього починають писати весь тиждень. Не треба цього робити. Зараз молодь з цим психологічно не справляється. У них там вже не те, що крила, а вітрило виростає. Нехай футболіст зіграє 5-6 матчів, а потім можна щось говорити", – поділився Шацьких у програмі Вацко Live.

Нагадаємо, знаменитий екс-форвард входив до тренерського штабу Олександра Хацкевича на чолі Динамо з 2017 по 2019 роки. За цей час кияни двічі здобули Суперкубок України, проте в чемпіонаті та Кубку тріумфував Шахтар.

Як Динамо підсилитися і зекономити, або Два лідери Зорі можуть вирішити проблеми Луческу