УКР РУС

Шаран: "Олександрія" не буде заявляти про боротьбу за єврокубки

31 травня 2011

Наставник новачка елітного дивізіону чемпіонату України "Олександрії" Володимир Шаран розповів про вихід своєї команди до Прем'єр-ліги.

"Безумовно, сезон був важким. Треба враховувати що я і мої помічники практично одного віку, всі молоді фахівці. Перед нами президент клубу відразу поставив завдання - вихід у Прем'єр-лігу не залежно від зайнятого місця. Коли він брав нас на роботу, то ризикував, тому що у нас немає великого досвіду. Тому сезон вийшов дуже важким з першого туру. У свою чергу я вдячний хлопцям, що вони витримали до кінця і виконали завдання.

Ми в багатьох матчах грали від оборони, але у нас немає такого, щоб суворо грати в закритий футбол, вибити м'яч куди попало. Щодо тактики, ми пізніше будемо вирішувати, як нам грати в наступному сезоні. Все буде залежати від того, які виконавці будуть у команді",- вважає Шаран.

"Я буду налаштовувати хлопців, щоб вони виходили грати і не переживали в матчах проти грандів. Думаю, що в цьому плані все нормально. Багато наших футболістів грали проти "Шахтаря" і "Карпат" ще кілька років тому. Не так давно ми зіграли з донецьким "Металургом" і київським "Арсеналом" в Кубку України.

Однак хвилювання перед іграми буде обов'язково. Ми не велика команда, але впевнено виходимо на кожен матч. Тому не заявляємо, що будемо в середині турнірної таблиці Прем'єр-ліги або боротися за єврокубки. Мені здається, що набагато важче вийти з першої ліги далі вгору , ніж просто залишитися у Прем'єр-лізі. Ми отримали хорошу школу",- каже наставник.

З приводу новачків Шаран поки нічого не говорить:

"Поки нічого конкретного сказати не можу. Є різні варіанти, пропозиції, ми поки їх розглядаємо".