УКР РУС

Шанс для "Наполі". Анонс 27 туру Серії А

26 лютого 2011

Шанс для "Наполі". По іншому центральний поєдинок 27 туру Серії А, а може й усього чемпіонату, не назвеш.

“Мілан” - “Наполі”

Лише три пункти відділяє неаполітанців від “Мілану”, який очолює турнірну таблицю італійської першості. Поєдинок “Мілан” - “Наполі” особливий, про що свідчить хоча б те, що відбудеться він нетрадиційно для Серії А - у понеділок. Про перипетії цієї гри ви зможете дізнатися з нашої текстової онлайн трансляції тут.

До цього матчу обидві команди підійшли не у найкращому психологічному стані. Так “Мілан” поступився “Тоттенхему” у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, то ж у матчі-відповіді гравцям команди доведеться неабияк попріти, аби продовжити боротьбу у євротурнірах. Що ж до “Наполі”, то їхній європейський похід зупинив “Вільяреал”, якому неаполітанці поступилися за підсумком двох поєдинків — 1:2. Як це не дивно, виліт із Ліги Європи може бути “блакитним” і на руку, оскільки повністю дозволить зосередитися підопічним Вальтера Маццарі на боротьбі у чемпіонаті.

Не на користь неаполітанців може бути хіба що те, що не допоможе цій команді травмований Джанлука Грава та дискваліфікрваний Езекеїл Лавессі. Ці втрати виглядають серйознішими ніж у суперника навіть попри те, що “Мілану” не допоможуть півзахисники Пірло, Амброзіні, Антоніні та захисник Бонера. Як не дивно, тренер “россо-неррі” Массіміліано Алегрі вже звик вирішувати проблеми команди у півзахисті.

Що ж до особистих зустрічей між цими командами, то в останніх десяти іграх половину матчів завершувалися внічию. Один раз перемагав “Наполі”, а чотири рази переможцями протистояння були міланці, в тому числі і в матчі першого кола першості, що триває.

“Сампдорія” - “Інтер”

На нічию у грі “Наполі” - “Мілан”, напевне, сподіватимуться і гравці “Інтера”, який замикає трійку лідерів турнірної матриці. На команду Леонардо чекає поїздка у Геную на матч із “Сампдорією”. “Сампа” значно ослабилася у міжсезоння, втративши Антоніо Кассано та Джампаоло Пацціні. Останній, до речі, підсилив саме “Інтер”.

Та стосунки цих команд складаються традиційно непросто, про що свідчить хоча б те, що за десять останніх їхніх поєдинків жодного разу не перемагали гості, а п’ять матчів завершилися унічию. Щодо перемог, то їх у “Інтера” три проти двох у “Сампи”.

Не на користь “нерро-адзуррі” і те, що не допоможуть у цьому матчі команді травмовані Ранокья, Кордоба, Вальтер Самюель та Дієго Міліто, а також Дуглас Майкон, який відбуває дискваліфікацію. Хоча й у генуезців без втрат не обійшлося - не зможуть вийти у центрі оборони Тіссоне та Семіолі а в нападі не зіграє Нікола Поцці.

 

“Палермо” - “Удінезе”

Ще один матч, який не можна оминути увагою - “Палермо” - “Удінезе”. Попри те, що керівництво “Палермо” постійно говорить про боротьбу за єврокубки, а керівництво “Удінезе” про боротьбу за виживання, зараз саме “чорно-білі” знаходяться на п’ятій позиції і випереджають сицилійців, що йдуть восьмими, на чотири пункти.

Два останніх очних протистояння залишилися за гравцями “Удінезе”, та й тепер на користь підопічних Франческо Гвідоліна те, що у “Палермо” не зіграють Кассані, Пінілья та Мікколі, які є гравцями основи команди. Та попри все, якщо зважити що ці команди у чемпіонаті, що триває, славляться своєю атакою і не надто вдалою грою у захисті, то поєдинок обіцяє бути, щонайменше, видовищним.

 

“Ювентус” - “Болонья”

А “Болонья” у звітному турі завітає у Турин тестувати “Ювентус”. “Старій синьйорі” вже б здалося перемагати, однак останні зустрічі показують, що у ігровому механізмові “Юве” щось постійно тільки но встигне налагодитися, як одразу ж ламається. Про це хоча б свідчить те, що у попередньому турі туринці поступилися “Лечче” - 0:2 після того, як зуміли здолати “Інтер” - 1:0, показавши при цьому майже бездоганну гру.

Що ж до “Болоньї”, то ця команда традиційно для себе чергує перемоги з поразками, а от в історії особистих протистоянь болонці лише двічі змогли зіграти з “Ювентусом” внічию за останніх десять поєдинків з ним. Решту ж вісім разів перемогу святкували гравці “старої синьйори”. Теперішній стан туринців дозволяє “Болоньї” сподіватися на те, що їй таки вдасться переписати історію.

 

“Кальярі” - “Лаціо”

Ще на одну команду, яка входить до групи лідерів - “Лаціо”, чекає непростий вояж на гру з “Кальярі”. Хоча фаворитом цього протистояння вважаються “орли” (зокрема у їхню перемогу вірять понад 72 відсотків читачів http://football.24tv.ua), проте навряд чи гра для підопічних Еду Рейї буде складатися просто. І причина не лише в тому, що “Кальярі” є непоступливим суперником, а й тому, що у цієї команди немає травмованих, натомість за “Лаціо” не зможуть зіграти Муслера, Діакіте, Броккі, Маурі та Роккі.

 

“Рома” - “Парма”

Непросто буде і “Ромі”, до якої в гості завітає “Парма”. Як “Рома” гратиме під керівництвом Віченцо Монтелли спрогнозувати важко, оскільки перемога — 1:0 над “Болоньєю” не може бути показником його роботи.

Принаймні у матчі першого кола поєдинок між цими командами завершився безгольовою нічиєю. Ця нічия стала для “Парми” другою за останні десять зустрічей з “Ромою”, де у всіх решту поєдинках звитягя була за “вовками”.

Також у 27 турі Серії А зіграють:

“Катанія” - “Дженоа”
“Брешія” - “Лечче”
“Барі” - “Фіорентина”
“Чезена” - “К’єво”