УКР РУС

Шампанського після матчу з "Динамо" не було, але 2-му місцю дуже раді, – Кулач

19 вересня 2016 Читать на русском

Нападник луганської "Зорі" Владислав Кулач поділився емоціями після переможного візиту до Києва.

"Ми провели хороший матч, побудували гру практично так само, як і з" Фенербахче ". Ми розуміли, що "Динамо" – це одна з кращих команд країни. Ми дуже раді цій перемозі. Я думаю, що сьогодні ми показали, що можемо боротися з будь-яким суперником.

У "Динамо" особливо і не було моментів, ми ж свої реалізували. Нам, звичайно, пощастило, що ми забили на останніх хвилинах. Від "Фенербахче" в кінці пропустили, тут забули. Всі дуже раді і задоволені. Емоції зашкалюють. Це класно. Шампанське в роздягальні? Ні. Це просто чергова перемога в черговому турі. Звичайно, все дуже раді. Ми зараз відпочинемо і будемо готуватися до наступного матчу.

Ми знали, що у нас з "Динамо" розрив в два очки і в разі перемоги ми виходимо на друге місце. Зараз ми дуже раді цьому і надалі будемо доводити, що ми не просто так на другому місці. Шанси залишитися на другому місці за підсумками чемпіонату? Ми хочемо опинитися вище (посміхається). Я дуже радий, що ми зараз на другому місці. Постараємося не опускатися нижче", – сказав Кулач.

Нагадаємо, що "Динамо" зазнало другої поспіль поразки в чемпіонаті, програвши вдома "Зорі" в рамках 8-го туру УПЛ.

Караваєв: Знали, що матч пропустять декілька лідерів "Динамо"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

"Динамо" повторило свій антирекорд 1997-го року