УКР РУС

Шальке звільнив головного тренера після провального старту сезону

19 жовтня 2022 Читать на русском

Франк Крамер більше не є наставником "кобальтових". Витягувати Шальке з кризи буде інший тренер.

Гельзенкірхенський клуб, який після року відсутності повернувся в Бундеслігу, звільнив 50-річного Франка Крамера з посади головного тренера через незадовільні результати. Сьогоднішнє тренування Шальке провели асистенти екс-керманича, інформує офіційний сайт клубу.

"Мені легше було їздити на фронт": Вернидуб заговорив про звільнення з Кривбаса та знайшов винного у черговому провалі

"Після виходу в Бундеслігу у нас була одна мета – залишитися в ній. До останнього всі в Шальке були впевнені, що ситуації можна виправити з тими ж кадрами. Але настав час для кадрових змін.

"Ми повинні набрати очки в останніх п’яти іграх чемпіонату перед перервою на чемпіонат світу, щоб потім якомога краще підготуватися до другої половини сезону, який стане переломним для нашого клубу. Бажаємо Франку Крамеру успіхів у подальшій кар'єрі та дякуємо за роботу", – пояснив звільнення тренера спортивний директор Шальке Рувен Шрьодер.

Крамер очолив Шальке влітку цього року, а перед тим працював в Армінії, Зальцбурзі, Фортуні, Хоффенхаймі та юнацьких збірних Німеччини різних вікових категорій. Під його керівництвом гельценкірхенці посідають 17 місце в Бундеслізі – 10 матчів, 1 перемога, 3 нічиї, 6 поразок.