УКР РУС

Борусія Д здійснила неймовірний камбек в матчі з Байєром: 6-й тур Бундесліги, матчі суботи

29 вересня 2018 Читать на русском

У матчах 6-го туру Шальке мінімально переміг Майнц, Нюрнберг розгромив Фортуну, Хоффенхайм вдома поступився РБ Лейпцигу, Вердер програв на виїзді Штутгарту, а Вольфсбург та Борусія Менхенґладбах розписали бойову нічию.

Шальке нарешті перервав свою п'ятиматчеву серію поразок, перегравши у рідних стінах Майнц. Перемога "кобальтових" була досить впевненою, але при цьому мінімальною – якби не Коноплянка, то Шальке набрав би лише одне очко замість трьох. На 11-й хвилині саме асист сьогоднішнього іменинника дозволив Шопфу забити головою у ближній кут. Євген міг забити і сам, однак м'яч після його ударів на 59-й та 73-й хвилинах по-зрадницьки влучав у поперечину.

У парелельних зустрічах Нюрнберг розгромив Фортуну, а РБ Лейпциг на виїзді впевнено переграв суперника Шахтаря по Лізі чемпіонів – Хоффенхайм. Вольфсбург влаштував перестрілку з ґладбаською Борусією, зрештою завершивши матч з рахунком 2:2, а Вердер,залишившись у меншості з 36-ї хвилини, поступився на виїзді Штутгарту – 2:1.

Дортмундська Борусія вирвала перемогу в матчі з Байєром. В першому таймі Вайзер і Та зробили перевагу Байєра досить впевненою. Однак Борусія заграла активніше після перерви і за 4 хвилини зрівняв рахунок зусиллями Брюн-Ларсена та Ройса. А перемогу дортмундцям приніс Алькасер після передачі Хакімі. В компенсований час Пако зняв усі питання щодо переможця матчу, оформивши дубль.

Таким чином, Шальке набрав три очки та піднявся на передостанню позицію в турнірній таблиці. Ґладбаська Борусія, Вердер та РБ Лейпциг мають по одинадцять очок і йдуть на четвертій, п'ятій та шостій сходинках відповідно. Вольфсбургш з дев'ятьма очками займає сьоме місце, а Майнц та Нюрнберг, маючи на одне менше, йдуть прямо за ним. За ними ж із сімома очками йде Хоффенхайм, а Фортуна і Штутгарт, маючи по п'ять очок, йдуть на чотирнадцятому та п'ятнадцятому місцях. Борусія Д набрала 14 очок і тепер випереджає Баварію, Байєр з 6 очками залишився на 12 місці.

Чемпіонат Німеччини 2018/2019, 6-й тур

Вольфсбург – Борусія М – 2:2

Голи: Штеффен, 12, Вегхорст, 59 – Плеа, 7, Азар, 48

Нюрнберг – Фортуна – 3:0

Голи: Бехренс, 28, Ішак, 64, Паласіос, 78

Хоффенхайм – РБ Лейпциг – 1:2

Голи: Крамаріч, 90+3 (пен) – Поульсен, 53, 73

Шальке – Майнц – 1:0

Голи: Шопф, 11

Штутгарт – Вердер – 2:1

Голи: Доніс, 19, Кастро, 75 – Цілер, 68 (автогол)

Вилучення: Вельковіч, 36 (друга жовта)

Байєр – Борусія Д – 2:4

Голи: Вайзер, 9, Та, 39 – Брюн-Ларсен, 65, Ройс, 69, Алькасер, 86, 90+4