УКР РУС

Шальке вдома зіграв внічию проти Борусії М, Коноплянка заробив пенальті

28 квітня 2018 Читать на русском

В матчі 32 туру між Шальке та ґладбаською Борусією пенальті, зароблене після удару Євгена Коноплянки, дозволило господарям зіграти внічию.

Матч почався жахливо для Шальке – мало того, що гості грали впевненіше, так ще й Бенталєб на 12 хвилині в абсолютно необов'язковій ситуації спочатку жорстко сфолив та отримав жовту, а а потім отримав червону за неспортівну поведінку. Не дивно, що Борусія вийшла вперед першою – це Рафаель на 32 хвилині забив у дотик після пасу Штіндля.

Шальке ж після червоної картки та голу прокинувся та притиснув Борусію. Непоганий матч провів Коноплянка, який і став героєм гри для гельзенкірхенців – на 45+1 хвилині він змістився з флангу в центр, пробив та влучив у руку Крамеру. Арбітр, вагаючись та переглянувши повтор, поставив пенальті, який реалізував Каліджурі.

В другому таймі Шальке грав краще, а найкращі моменти мали Бургшталлєр та Коноплянка. Зокрема, Євген на 62-й хвилині вийшов фактично віч-на-віч, однак його удар між ніг Зоммеру виявився заслабким. В цілому ж, Борусія на програш не награла, тому фінальний свисток арбітра Ханса Осмерса зафіксував дуже логічну нічию – 1:1.

Таким чином, Шальке набрав 57 очок, зберігаючи відрив від Борусії Д на три очки. Борусія М з 44 очками залишилась восьмою.

Чемпіонат Німеччини, 32 тур

Шальке Борусія М 1:1

Голи: Раффаель, 32 – Каліджурі, 45+3 (пен)

Вилучення: Бенталєб, 12