УКР РУС

Шальке без Коноплянки переміг Аугсбург, Баварія мінімально здолала Кельн

13 грудня 2017 Читать на русском

Відбулися ще 4 матчі 16 туру чемпіонату Німеччини.

Баварія на "Альянц Арені" приймала відвертого аутсайдера Кельн, який у 15 матчах набрав лише 4 очки. В першому таймі мюнхенці володіли відчутною перевагою (лише до 28-ї хвилини статистика кутових була 8:0 на користь мюнхенців), проте на перерву пішли без забитих голів. На 60-й хвилині Лєвандовскі вже ж відкрив рахунок після пасу Мюллєра. Цей гол став єдиним у матчі. Баварія набирає 38 очок та випереджає найближчого переслідувача на 9 балів.

Байєр у матчі з Вердером забив вже на 11-й хвилині – відзначився Аларіо, який добив м'яч у порожні ворота після рикошету від суперника. Цей гол виявився переможним. Байєр набирає 27 очок та посідає 4 місце.

Шальке Євгена Коноплянки приймав Аугсбург. Гельзенкірхенці зуміли відкрили рахунок під самісіньку завісу першого тайму. Після передачі Харіта ді Санто ефектно переправив м'яч у ворота. В дебюті другої половини гри Шальке подвоїв свою перевагу. Після розіграшу кутового Бургшталлєр переправив м'яч у ворота. Аугсбург досить швидко зумів скоротити відставання – відзначився Каюбі. На 79 хвилині Грегоріч реалізував пенальті, проте вже за кілька хвилин Каліджурі теж відзначився з "позначки". Шальке набирає 29 очок та виходить на друге місце. Відзначимо, що Коноплянка весь матч провів на лаві запасних.

Герта вдома переграла Ганновер. Рахунок на 19 хвилині відкрив Калу, замкнувши простріл Пекаріка. Наприкінці тайму івуарієць оформив дубль. Ганновер відіграв один м'яч зусиллями Бебу, проте берлінці забили ще раз та довели матч до перемоги. Герта піднімається на 11 позицію, маючи в активі 21 бал.

Чемпіонат Німеччини, 16 тур

Баварія – Кельн – 1:0

Гол: Лєвандовскі, 60

Байєр – Вердер – 1:0

Гол: Аларіо, 11

Шальке – Аугсбург – 3:2

Голи: Ді Санто, 45, Бургшталлєр, 47, Каліджурі, 83 (пен) – Каюбі, 64, Грегоріч, 79 (пен)

Герта – Ганновер – 3:1

Голи: Калу, 19, 45+1, Торунарінья, 83 – Бебу, 65