УКР РУС

"Шахтар" завдяки голу Тайсона мінімально здолав "Ворсклу"

18 вересня 2016 Читать на русском

У 8 турі УПЛ "Шахтар" зумів переграти "Ворсклу" – 1:0.

Гол Тайсона подарував донеччанам перемогу.

До матчу "Шахтар" підходив не в оптимальному складі. Так, Паулу Фонсека не міг розраховувати на травмованих В’ячеслава Шевчука, Даріо Срну, Маріо Азеведо, Антона Каніболоцького.

За відсутності Срни, капітанську пов’язку одягнув Андрій Пятов, а місце правого оборонця зайняв Богдан Бутко.

Перший тайм відбувся при прогнозованій перевазі "Шахтаря". На 12 хвилині Ісмаїлі, перебуваючи на рідному лівому фланзі, зовсім трохи не поцілив у дальній кут. А на 31 хвилині Дентінью неймовірним чином вперіщив вище воріт з кількох метрів! На лихо для Василя Сачка, ще до свистка прикру травму отримав Ткачук. Замість Андрія тренеру "Ворксли" довелося випускати Скляра.

На старті другого тайму схоже лихо спіткало Ярослава Ракицького, який ще травмувався у першій половині гри. Замість Ярослава на поле вийшов Кучер. До слова, Олександр проводив 150 матч за "Шахтар" в рамках УПЛ.

На 55 хвилині Андрій Пилявський не надто вдало виніс м’яча у поле, і найпершим на добиванні виявився Тайсон – 1:0! Буквально через кілька хвилин міг забивати Марлос, але реакція і швидкість Турсунова врятували Полтаву від другого гола. Загалом, "Шахтар" впевнено довів поєдинок до перемоги, незважаючи на перевагу в один гол. Також за "гірників" з вбивчих позицій хибили Едуардо та Малишев. Отже, донеччани здобувають мінімальну вікторію – 1:0.

У наступному турі "Шахтар" зіграє проти "Волині", а "Ворскла" – проти "Зорі".

Чемпіонат України, 8 тур

"Ворскла" – "Шахтар" – 0:1

Гол: Тайсон, 55