УКР РУС

Шахтар зацікавився капітаном юнацької збірної України – його переглядали скаути Манчестер Юнайтедbomb

24 березня 20:52 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Захисник Металіста та збірної України U-17 Кирило Дігтяр опинився у сфері інтересів Шахтаря.

Шахтар зацікавлений у підписанні Дігтяря та навіть намагався кілька разів домовитись про трансфер капітана збірної України U-17, повідомляє Sport.ua.

Байєр і Борусія Д націлились на трьох гравців збірної України – двох з них раніше хотів Манчестер Юнайтед

Втім, це не вдалось зробити навіть попри покращення пропозиції. Інтереси Дігтяря представляє компанія ALIK FOOTBALL MANAGEMENT та агент Олексій Люндовський. Зазначається, що в агентства серйозно зіпсувались стосунки з Шахтарем після трансферу Мудрика до Челсі та переходу Георгія Судакова до компанії Prostar.

Раніше повідомлялось, що Дігтяря пропонували Манчестер Юнайтед, але скаути "червоних дияволів" не були вражені українцем.

Нагадаємо, Дігтяр – вихованець Металіста. Кирило є рекордсменом УПЛ – він наймолодший гравець в історії чемпіонатів України (дебют відбувся у віці 15 років 159 днів у матчі 24-го туру сезону 2022/23 проти СК Дніпро-1).

Нині захисник виступає за харків'ян у Першій лізі: у поточному сезоні він у 13 матчах віддав 3 асисти. Його контракт з Металістом чинний до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює його у 50 тисяч євро.

Україна рветься на Євро: сини Шеви та іншої легенди Динамо ведуть за єдиною путівкою – шансу на помилку немає