УКР РУС

Шахтар U-19 мінімально переміг Наполі U-19 в Юнацькій Лізі УЄФА

21 листопада 2017 Читать на русском

Юнаки Шахтаря в італійському місті Фраттамаджоре перемогли однолітків з Неаполя – 2:1.

Нагадаємо, що навіть нічия позбавляла команду Сергія Шищенка місця в 1/8 фіналу. Цікаво, що обидві команди програли свої останні матчі в юнацькому чемпіонаті з однаковим рахунком – 1:4. "Гірники" після дев’яти перемог поспіль програли Вересу, а команда Лорентіно Беоні "влетіла" Фіорентині. Але якщо молодь Шахтаря лідирує в таблиці, то прімавера неаполітанців з-поміж 16 учасників посідає 13 місце (лідирують Аталанта, Інтер та Дженоа).

Наприкінці першого тайму правий вінгер гостей Олексій Кащук замкнув постріл Дмитра Павліша. На 58 хвилині Дзербін пробачив "гірників", коли пробив вище воріт. На 65 хвилині автора голу Кащука замінив Кирило Меліченко. Згодом "6" номер української команди продерся правим флангом та розстріляв Мауріціо Скепера. На 78 хвилині на виході помилився воротар Євген Кучеренко, а Дзербін скористався помилкою – 2:1.

Шахтар вистояв та набирає 4 бали. В Наполі залишається теж 4 пункти. Найближчим часом юнаки Шахтаря та Наполі зіграють проти Олімпіка та Аталанти відповідно.

Юнацька Ліга УЄФА, 5 тур. Група F

Наполі U-19 – Шахтар U-19 – 1:2

Голи: Дзербін, 78 – Кащук, 40, Меліченко, 71