УКР РУС

Шахтар розглядає двох тренерів із Серії А, – Денисов

30 квітня 2021 Читать на русском

Директор каналів "Футбол" Олександр Денисов переконаний, що наступний сезон Шахтар розпочне з новим головним тренером.

"За тією інформацією, яка у мене сьогодні є, у Шахтаря з нового сезону буде новий головний тренер. Список претендентів досить конкретний, з якими відбувається робота. Єдине питання – на сьогодні кандидатура не затверджена. Сторони перебувають у переговорах. Клуб спілкується відразу з декількома тренерами.

Шахтар готовий підписати двох гравців із Серії А заради Де Дзербі, – GdS

Новий тренер повинен буде акцентувати увагу на вихованцях клубу і на молоді, яку Шахтар купує в Бразилії. Це виховання і продаж. А для того, щоб великогабаритні продажі відбулися, потрібно не тільки вигравати титули всередині країни, а й класно виступати на міжнародній арені.

Деякі з кандидатів зволікають з відповіддю. Вони дивляться на остаточну позицію Шахтаря в УПЛ. Для деяких важливо очолити команду, яка зіграє у кваліфікації ЛЧ.

Найчастіше звучить прізвище Де Дзербі – головного тренера Сассуоло. Але насправді, Шахтар переглядає в Серії А не тільки одного італійця. Кандидатів із Серії А цілих два. Обидва кандидати активно працюють з командами Серії А", – заявив Денисов у програмі Денисов Time.

Нагадаємо, чинний контракт Луїша Каштру з "гірниками" завершується влітку. Шахтар програв золото УПЛ Динамо за підсумками нинішнього сезону.

Шевченко у Шахтарі – як відповідь Динамо та Луческу: несподіваний варіант і ще 5 тренерів на заміну Каштру