УКР РУС

Шахтар прийняв культового легіонера після 14 років розлуки

4 липня 2023 Читать на русском

Нападник Брандау відвідав табір Шахтаря на тренувальних зборах у Нідерландах.

"Гірники" тепло прийняли бразильця, який віддав клубу 6,5 років (2002-2009) і досі залишається четвертим бомбардиром з 91 голом. Сергій Палкін і Даріо Срна особисто поговорили з Брандау, а клубна прес-служба поцікавилася його справами.

"Минуло багато часу з нашої останньої зустрічі. Я покинув команду у 2009 році та з того часу не приїздив. Зараз я приїхав, щоб побачитися зі старими друзями. Я дуже радий. Цей клуб залишається в моєму серці. Шахтар дав мені можливість грати у Європі, я дуже вдячний Рінату Ахметову і клубу за цей шанс.

"Впевнений, що у нього вже є черга з клубів": Палкін подякував Йовічевічу за роботу в Шахтарі

З Даріо пригадали гарні моменти, коли виступали в чемпіонаті, Лізі чемпіонів. Я дуже добре його знаю і тішуся, що зараз він працює в клубі. Життя так складається.

Я тепер головний тренер, отримав ліцензію в Бразилії. Зараз відвідую клуби, в яких раніше грав. Постійно стежу за Шахтарем в Іnstagram та Twitter. Дуже вдячний за все, що зробив клуб для мене і моєї сім'ї. Молодим хлопцям можу порадити завжди вірити в себе. Це футбол, треба мати надію і терпляче йти крок за кроком.

Також сподіваюся, що ця жахлива війна в Україні закінчиться якнайшвидше. Я дуже засмучений цією ситуацією. Я прожив у Донецьку 7 років. Молюся за всіх, за всі сім'ї. Я дуже засмучений, але думаю, що ця війна скоро закінчиться. Молюся за всіх українців та припинення війни", – сказав Брандау.

"Іспанський тренер поставив Суркісам єдину умову": він привозив у Динамо топового наставника, а в Шахтар – Брандау