УКР РУС

Шахтар націлився на двох українців з УПЛ і може повернути Коваленка

24 червня 2022 Читать на русском

"Гірники" через масовий відхід легіонерів розпочали полювання на вітчизняних футболістів.

"Шахтарю, швидше за все, доведеться грати без легіонерів. Який склад буде в команди? Наскільки мені відомо, зараз "гірники" намагаються контактувати з різними українськими футболістами, особливо перспективними.

"Заплатіть мені 10 млн євро і забудьте про Шахтар": Палкін – про крадіжку гравців і війну з нечесними агентами

Наприклад, Шахтар цікавився, чи можна придбати у Руха півзахисників Марка Сапугу та Олексія Сича, двох дуже талановитих футболістів. Однак ту ціну, яку поставив Рух, Шахтар не готовий платити. І взагалі витрачати зараз серйозні гроші "гірники не збираються.

Я думаю, що буде повернення Сікана з оренди. Цілком можливий переїзд Коваленка. Він є вихованцем клубу, а це дуже важливо. Це футболіст досвідчений. Ну і планують повертати Зубкова.

Сікан, В'юнник, Зубков (а там є опція, за якою Шахтар за певну суму грошей може його повернути), Піхальонок можуть повернутися у Шахтар. Правда, за останнього треба виплатити реально велику суму і я не думаю, що Шахтар витрачатиме такі гроші зараз", – сказав Циганик у програмі "Циганик Live".

Нагадаємо, Шахтар через нові правила ФІФА опинився у скрутному становищі – контракти усіх легіонерів в українських клубах призупиняють свою дію з 1 липня рівно на рік через повномасштабне вторгнення Росії. Як наслідок, у "гірників" залишилось менше тижня, аби спробувати продати своїх іноземних зірок за адекватні гроші.

Росія напала на Україну: Шахтар остаточно визначився з тренером, ультиматум Реброва, Динамо не продало лідера (LIVE)