УКР РУС

Шахтар готується до проведення домашніх матчів з вболівальниками – відомі дати та умови

27 вересня 2020 Читать на русском

Директор департаменту по експлуатації ТОВ "Шахтар-Сервіс" Вадим Гунько розкрив плани клубу щодо повернення фанатів на трибуни.

"Зараз ситуація не дозволяє цього робити. До понеділка Київ в "помаранчевій зоні" – вимоги набагато жорсткіші, тому матч з Олімпіком буде без глядачів. З понеділка Київ переходить в "жовту зону", і це означає, що в принципі організатор матчу повинен буде витримувати низку вимог: забезпечити дистанцію між глядачами в 1,5 метра, не більше 5 квадратних метрів на людину в приміщенні, плюс носіння масок, обробка рук і так далі.

"Не зіграємо з Манчестер Сіті – і слава Богу": Пятов розповів, яких суперників чекає в Лізі чемпіонів

За дотримання всіх цих вимог, особливо в умовах такого гарного сучасного стадіону, як НСК Олімпійський, ми можемо розраховувати на те, що відповідні компетентні органи дадуть нам дозвіл на проведення матчів з глядачами. Але все це станеться тільки в тому разі, якщо ситуація з поширенням COVID-19 різко не погіршиться.

Ми дуже уважно моніторимо ситуацію. Пріоритетом номер один є життя і здоров'я наших глядачів. Тому ми будемо дуже відповідально підходити до цього питання. Якщо зрозуміємо, що ситуація не дозволяє проводити матчі з глядачами, ми ніколи цього робити не будемо просто для того, щоб вирішити якісь свої комерційні питання", – заявив Гунько в коментарі Shakhtar News.

Українська футбольна література та її проблеми – пекельні умови перекладачів і мізерний інтерес до авторських книг