УКР РУС

Шахтар – Динамо – 1:3 – відео голів та огляд матчу за Суперкубок України 2020

25 серпня 2020 Читать на русском

Динамо перемогло Шахтар у битві за 17-й Суперкубок. Чемпіони України проти володаря Кубка, перше Класичне після приходу Луческу. Відео голів і огляд матчу Шахтар – Динамо дивіться на "Футбол 24".

Суперкубок України
завершено
-

Мірча Луческу проти команди, якій віддав 12 років. Матч, як і онлайн-трансляція Шахтар – Динамо на "Футбол 24", стартував о 21:00. Чемпіон України та володар Кубка встигли зіграти по туру в УПЛ. Динамівці здобули навіть переконливішу перемогу (4:1) над Олімпіком, а "гірники" трохи більше намучилися з Колосом (3:1), реалізувавши лише третій пенальті в матчі. З Шахтарем Луческу 7 разів вигравав Суперкубок України. Загалом же тріумфів у звітних суперників було порівно (по 8).

Динамо переграло Шахтар у неймовірному матчі за Суперкубок України – заміни і ходи Луческу принесли перший трофей

Шахтар активніше розпочав гру, але забило Динамо. На 20-й хвилині Жерсон знайшов Сидорчука на куті штрафного. Капітан навісив на Де Пену, який ударом головою відкрив рахунок. На 31-й хвилині кияни забили вдруге. Голом-красенем відзначився Жерсон Родрігес, який елегантно перекинув Пятова.

Ще в першому таймі Шахтар скоротив відставання. Жуніор Мораєс ударом головою вразив ворота Бущана.

У другому таймі Мірча Луческу випустив на поле, зокрема, Олександра Андрієвського та Франа Соля. Цей дует і організував третій гол Динамо. Перший навісив, а іспанець головою зробив рахунок 3:1 на користь киян, які здобули Суперкубок України-2020.

Шахтар – Динамо: відео голів та огляд матчу 25 серпня 2020