УКР РУС

Шахтар буде сіяним в обох раундах кваліфікації Ліги чемпіонів

16 травня 2021 Читать на русском

Донецька команда матиме певну перевагу над своїми потенційними конкурентами.

Перемога Порту у матчі 33-го туру чемпіонату Португалії над Ріу Аве (3:0) дозволила "драконам" забезпечити собі пряму путівку у груповий етап Ліги чемпіонів. У кваліфікації від Португалії зіграє Бенфіка, яка не впливає на позицію Шахтаря при посіві.

Динамо і Шахтар тримають УПЛ у топ-3 світового трансферного рейтингу – захмарні трати Барси, "економія" Баварії та Реала

Тріумф підопічних Сержіу Консейсау дозволив "гірникам" стати сіяними в обох раундах кваліфікації Ліги чемпіонів – у третьому та плей-офф, повідомляє Kassiesa.net. Українська команда буде вище за рейтингом від усіх своїх потенційних суперників, серед яких наразі відомі лише два клуби – Галатасарай та Селтік.

Улюблені чипси Lay's у поєднанні з улюбленим Pepsi – відмінне доповнення до матчів Ліги Чемпіонів. Замовляй бокс для вболівальників, адже футбол смакує краще з Pepsi та Lay’s!

До слова, матчі кваліфікації Ліги чемпіонів відбудуться у серпні. Поразка у будь-якому з раундів відправить Шахтар у групу Ліги Європи.

Нагадаємо, "гірники" за підсумками сезону посіли у турнірній таблиці УПЛ другу сходинку, відставши від Динамо на 11 очок.

Якою буде оновлена Ліга чемпіонів – збільшення кількості учасників, незвичний формат, ліквідація групового етапу