УКР РУС

Шахтар – Селтік: онлайн-трансляція матчу ЛЧ – Йовічевіч без змін у складі, велика несподіванка і камбек від суперника

14 вересня 2022 Читать на русском

Шахтар номінально приймає Селтік на варшавському стадіоні Війська Польського у 2 турі Ліги чемпіонів 2022/23. Онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24". 

Це 5 поєдинок звітних суперників у рамках головного єврокубка. Матч, як і онлайн-трансляція Шахтар – Селтік на "Футбол 24", стартує о 19:45. У першому турі українці розгромили німецький РБ Лейпциг, а шотландці програли Реалу також з великим рахунком. Команда із Глазго виграла обидва домашні поєдинки проти донеччан у попередніх розіграшах групового етапу ЛЧ. "Гірники" в рідних стінах також незмінно здобували перемоги над "обручами".

Шахтар – Селтік: анонс і прогноз на матч Ліги чемпіонів

Команда Йовічевіча у двох турнірах виграла 4 з 5 поєдинків сезону (одна нічия), пропустивши лише 2 м'ячі, але й забивши за матч в єврокубках стільки ж, скільки за всі 4 в УПЛ. Підопічні Постекоглу феєрично проїхалися по 6 суперниках у чемпіонаті Шотландії, наколотивши в середньому понад 4 голи за тур. Де дивитися матч Шахтар – Селтік онлайн? Гру показують канал MEGOGO Футбол Перший, де о 18:50 почне свою роботу студія, а також Volia TV.

Відзначаємо, що Шахтар виходить у тому ж стартовому складі, що й на попередній матч ЛЧ. А ось Селтік здивував. Ізраїльський вінгер Абада, найкращий бомбардир шотландської Прем'єр-ліги (6 голів і 1 асист), починає в запасі. Тоді як Сеад Хакшабановіч уперше потрапив у старт. Інша зміна після фіаско проти Мадрида – повернення найкращого гравця серпня в ШПЛ. Кйого Фурухасі, який також наколотив 6 м'ячів у чемпіонаті, відновився від травми, через яку провів лише 20 з лишком хвилин за попередні 3 матчі.

Шахтар: Трубін – Лукас Тейлор, Бондар, Матвієнко, Конопля – Степаненко, Бондаренко – Швед, Судаков, Мудрик – Зубков

Селтік: Харт – Юрановіч, Картер-Вікер, Єнц, Грег Тейлор – Макгрегор, О'Райлі, Хатате – Хакшабановіч, Фурухасі, Жота