УКР РУС

Шахтар – Реал: передматчева прес-конференція Карло Анчелотті – про дружбу з Де Дзербі та натяк на ротацію

18 жовтня 2021 Читать на русском

Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті відповів на запитання журналістів перед поєдинком третього туру Ліги чемпіонів проти Шахтаря.

"Гравці повернулися зі збірних у хорошій формі. За винятком Азара. Але цей час клуб використав з користю, відновилися Марсело та Менді, покращився стан Крооса. Ми працювали над помилками у попередніх матчах. Мені подобається те, що я бачив на тренуваннях. Реал готовий до важкого поєдинку проти складної команди.

Шахтар – Реал: Модріч знайшов покращення у грі "гірників" та вірить в перемогу Бензема в боротьбі за "Золотий м'яч"

І проти Шахтаря, і проти Барселони в чемпіонаті – дуже важливі зустрічі. Ми добре грали на старті сезону, потім просіли. Зараз мусимо працювати, щоб повернутися на той рівень, який був у перших турах. Команда мотивована. Не можу сказати, чому Реал гірше виступає восени. Щороку причини різні. Але потрібно пам’ятати, що це – не визначальний відрізок сезону.

Кроос, Модріч і Каземіро – це топ-гравці. Вони це доводять у кожному матчі та на кожному тренуванні. Але в нас також є Камавінга, Вальверде і Бланко. Їм також треба ігровий час для розвитку. Добре мати такий широкий склад, в якому є і талановита молодь, і досвідчені виконавці.

Азар, мабуть, втомився від проблем. У нього не стільки травма, як м’язові проблеми. Можливо, він зіграє з Барселоною, можливо, пізніше. Менді готовий повернутися на поле вже завтра. Це дуже важливе підсилення, адже в нас зліва в обороні мусив грати Гутьєрес. Важливо, що повертається профільний гравець на позицію.

Я добре знаю Роберто Де Дзербі, це хороший друг. У нас різний стиль, це тренер іншої генерації. Він показував свій футбол з Сассуоло і тепер демонструє його з Шахтарем. Команди Де Дзербі грають у хороший футбол і мають сильний менталітет", – сказав Анчелотті на прес-конференції.

Петракову і збірній України заважає несподівана проблема, Динамо і Шахтар отримали одну ціль, а Вернидуб "вакцинувався"