УКР РУС

Шахтар – Монако: стартував продаж квитків на вирішальний матч за груповий турнір ЛЧ

13 серпня 2021 Читать на русском

Віце-чемпіон України оголосив про початок реалізації квитків на поєдинок плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів 2021/22 проти Монако.

Вартість перепусток на гру стартує від 100 гривень. Власники абонементів отримають знижку 20% та зможуть придбати не більше 4-х квитків в одні руки, повідомляє офіційний сайт "помаранчево-чорних".

"Подвійні стандарти": Срна переконаний, що Шахтар у перших турах УПЛ постраждав від помилок арбітрів

Промокод на знижку надішлють у Viber. Квитки можна придбати трьома способами – онлайн (з 13 серпня), на сайтах-партнерах Шахтаря, а також у касах ОСК Металіст (з 19 серпня). У день гри ціни на квитки зростуть, тому "гірники" закликають купувати перепустки заздалегідь.

Квитки на поєдинок Шахтар – Монако доступні в наступних цінових категоріях:

Standard: 100, 150, 200, 300, 400 і 500 гривень;
SkyUp Сlub (без пакета гостинності): 700 гривень;
VIP (A, B) (без пакета гостинності): 1 000 гривень;
Roof Club (з пакетом гостинності): 4 000 гривень;
Sky Box: 5 000 і 6 000 гривень.

Вишукані коктейлі на основі преміальної Żubrówka Czarna – ідеальне доповнення до матчів Ліги чемпіонів! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Усі квитки є іменними. При вході на стадіон вболівальники зобов'язані мати документ, який посвідчує особу, а також засоби індивідуального захисту (маску).

Матч Шахтар – Монако відбудеться 25 серпня на ОСК Металіст у Харкові. Стартовий свисток пролунає о 22:00. Перший поєдинок між цими командами запланований на 17 серпня. Переможець двоматчевого протистояння вийде в груповий турнір Ліги чемпіонів 2021/22.

Шахтар – Генк: Де Дзербі не чарівник, але "гірники" зобов'язані проходити Монако – провал у плей-офф ЛЧ буде катастрофою