УКР РУС

"Шахтар" – "Металург" Д. Анонс

7 травня 2011

Розв’язка в сімейному колі?

28 тур. 07.05.2011. 18.00. Донецьк. Донбас Арена. Пряма трансляція на каналі "Перший Національний", текстова трансляція на нашому сайті.

Доля вміє пожартувати. Минулого тижня вся Україна обговорювала принциповість гри в Києві, де "Шахтар" міг оформити своє шосте в історії золото в протистоянні зі своїм головним конкурентом. Та склалося так, що донеччанам не вдалося принизити "Динамо" у них же вдома, а цього тижня нагода кардинально протилежна. Замість виїзної перемоги над "запеклим ворогом" підопічні Луческу можуть оформити чемпіонство вдома у грі проти земляків із "Металурга". Таке собі родинне коло, де всі вболівальники свої, і всі, хай там як, будуть радіти за "Шахтар".

Звісно, теоретично можна припустити, що "Металург" спробує щось протиставити "гірникам". Для цього команда має кілька підстав: претензії на єврокубки, бажання реабілітуватися (принаймні перед самими собою) за домашній розгром від "Арсенала" (1:5), небажання бути статистом "Шахтаря" у Донецьку.

Але чи вдасться це "Металургу", зважаючи на ті проблеми, що команда мала в другому колі, до яких додалася відставка головного тренера? А може, краще запитати, чи дозволить цьому статися "Шахтар", який і без того "затягнув" із коронацією? Відповіді на ці питання дізнаємося вже сьогодні в сімейній драмі по-донецьки.

Дискваліфіковані: немає

Травмовані: Чигринський, Степаненко - Годін

Матч першого кола: "Металург" – "Шахтар" – 0:2 (Чигринський 9, Тейшейра 19)

Наш прогноз: 3:0.