УКР РУС

Шахов виводить "дніпрян" у півфінал Ліги Європи. "Дніпро" - "Брюгге" - 1:0 (ВІДЕО)

24 квітня 2015 Читать на русском

Дніпропетровський "Дніпро" мінімально обіграв бельгійський "Брюгге" на НСК "Олімпійський", що дозволило вибороти путівку у наступний раунд другого за престижністю клубного турнірну Європи.

Україна матиме лише одного представника на стадії півфіналу Ліги Європи, проте це також непогано, адже могло бути ще гірше.

"Дніпру" у Києві необхідно було забивати та не пропускати, що було досить складним завданням у протистоянні із таким непростим суперником як "Брюгге".

У першому таймі підопічні Мирона Маркевича володіли ініціативою, але моменти біля воріт бельгійців виникали вкрай рідко. Після перерви ситуація не змінилася. Українці більше контролювали м’яч та намагалися відкрити рахунок, але й не забували про захист, адже пропущений гол міг би надати гостям неймовірну стратегічну перевагу.

У складі "дніпрян" хотілося б відзначити Лучкевича, який, мабуть, був найбільш активний та не боявся брати гру на себе. Навіть на завершальній стадії поєдинку Валерій демонстрував високу швидкість та без проблем проривався флангом.  

Врешті-решт постійний тиск "Дніпра" приніс результат на 82 хвилині, коли завдяки індивідуальній майстерності Шахов пробив оборону "Брюгге". Останні хвилини матчу були дуже напружені, але у підсумку все так і завершилося мінімальною перемогою "Дніпра", завдяки якій команда Маркевича проходить у півфінал.  

Додамо, що перший матч, який відбувся у Бельгії завершився внічию 0:0.

Нагадаємо, головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що його команда готова до серії післяматчевих пенальті.

Зі складами команд можете ознайомитися тут.

"Дніпро" - "Брюгге" - 1:0

Гол: Шахов 82