УКР РУС

Шахаб отримав варіант у Європі – Олімпіку пропонують 300 тисяч євро за найкращого бомбардира УПЛ

20 січня 2021 Читать на русском

Ведучий шоу "ТаТоТаке" Михайло Співаковський розповів про ситуацію щодо іранського форварда Олімпіка Захедітабара Шахаба, який начебто підписав попередній контракт з луганською Зорею. 

"У Гельзіна (президента Олімпіка – прим.), за моїми даними, зараз є на руках пропозиція по Шахабу від португальського Ріу Аве. Пропозиція в 300 тисяч євро і 30% від подальшого перепродажу футболіста. Розкішна пропозиція у нинішніх умовах.

"Про нього говорять більше, ніж про Циганкова": гравці Олімпіка оцінили скандал із Шахабом

Чому Зоря так акуратно поводиться, без всяких висловлювань? Я практично впевнений, що зараз Гельзін і Геллер ведуть сепаратні переговори щодо футболіста. Це дві людини з одного регіону, два бізнесмени і солідних авторитети, які домовляються в дусі: "Хлопці, ось у нас є така пропозиція, дайте нам стільки ж і ми відпустимо Шахаба до вас вже взимку. Не дасте стільки ж – пацан сидить в дублі півроку і йде до вас безкоштовно".

Чому Гельзін відмовився від Перовіча і подальшого відсотка від перепродажу Шахаба? Адже можна було не платити іранцю зарплату наступні півроку. Хоча там не бог зна які гроші... За моєю інформацією, 5 тисяч доларів чи євро. Але для Гельзіна це питання принципу", – сказав Співаковський у програмі "ТаТоТаке".

Нагадаємо, Захедітабара перевели в дубль на фоні чуток про підписаний попередній контракт із Зорею. Угода нападника з Олімпіком розрахована до літа цього року. До слова, Шахаб разом з Циганковим ділить звання найкращого бомбардира першої частини УПЛ – у обох по 8 голів. Transfermarkt оцінює гравця у 900 тисяч євро.

"Беру приклад із Колліни": українець працює арбітром у США, судив матчі Ібрагімовіча в МЛС, його шеф – Ховард Вебб