УКР РУС

Реал Мадрид сенсаційно поступився Кадісу, Атлетіко завдяки голу Суареса впевнено переміг Сельту

17 жовтня 2020 Читать на русском

У рамках 6-го туру іспанської Прімери відбулось кілька матчів. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 6-й тур

Гранада – Севілья – 1:0

Гол: Ерерра, 82

Вилучення: Хордан, 45+4 (друга жовта)

Сельта – Атлетіко – 0:2

Голи: Суарес, 6, Карраско, 90+5

Реал Мадрид – Кадіс – 0:1

Гол: Лосано, 16

Програму іспанського вікенду відкривав поєдинок Гранада – Севілья. На початку команди виглядали рівними, але гранадці поступово перехоплювали ініціативу у свої руки. У компенсований час нервіонці опустились у оборону ще й залишились у меншості – Хордан отримав другу жовту за безглуздий фол у центрі поля.

Реал і Барселона можуть посперечатися за Бруну Фернандеша

По перерві Севілья перегрупувалась і остаточно засіла у захисті, граючи тільки на контратаках. Господарі мали безліч нагод вийти уперед, але змогли це зробити лише під завісу поєдинку. Фульк'є навісив у штрафний майданчик, де Еррера відірвався від захисників і замкнув головою. Цей гол був першим і останнім у зустрічі.

Сельта приймала мадридський Атлетіко. "Матрацникам" вдалось забити швидкий гол – Суарес, у штрафному майданчику, в дотик замкнув передачу під удар від Мануеля Санчеса. По ходу гри у Сельти було безліч моментів щоб зрівняти рахунок, але підводила реалізація і забити ніяк не вдавалось. Під завісу зустрічі Карраско головою замкнув навіс у карний майданчик і збільшив перевагу гостей. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Атлетіко – 0:2.

Кадіс на виїзді зустрічався із Реалом. Гості з перших хвилин виглядали активніше і вже на 16-й хвилині відкрили рахунок. Довга передача з правого флангу була адресована Негредо, який головою скинув на Лосано – вихід віч-на-віч і гол. "Вершкові" мали кілька непоганих моментів, але у першому таймі завдали лише один удар у площину воріт.

По перерві Зінедін Зідан посадив на лавку чотирьох гравців, однак особливо це нічого не змінило. Мадридці контролювали м'яч і відчували себе господарями на полі, але у вирішальний момент їм не вистачало вдачі та реалізації. Натомість Кадіс відчайдушно оборонявся і гостро діяв у контратаках, щоразу змушуючи нервувати Тібо Куртуа. Під завісу зустрічі "вершкові" всіма силами пішли у атаку, однак ворота гостей у цьому матчі залишились неприступною фортецею.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ