УКР РУС

Севілья врятувалася у неймовірному матчі проти Вільяреала

14 квітня 2018 Читать на русском

Вогняна зустріч на Рамон Санчес Пісхуан завершилася бойовою нічиєю.

Перед зустріччю Вільярреал випереджав Севілью на одне очко і саме "жовта субмарина" займала шосте місце, що гарантує гру в Лізі Європи. Севілья була фаворитом, проте ще в середу вони грали в Лізі чемпіонів, тому певна втома позначилася на сьогоднішньому поєдинку.

Досить рівний перший тайм закінчився з мінімальною перевагою гостей, а у таймі другому Вінченцо Монтелла вирішив кинути в бій Віссана Бен-Йеддера.

Однак, француз відзначився зі знаком "мінус". Вже через 8 хвилин він отримав жовту картку, яку почав люто заперечувати, що обернулося другим гірчичником і видаленням. Через 5 хвилин Карлос Бакка забив другий гол Вільяреала і, як здавалося, завершив гру.

Але ні, Севілья побігла відіграватися усіма силами. За 15 хвилин до кінця матчу арбітр зрівняв склади і поставив пенальті в ворота гостей. Ноліто одинадцятиметровий реалізувати не зумів, проте вже за хвилину виправився, забивши з гри. Минає ще 3 хвилини і Н'Зонзі чудовим дальнім ударом зрівнює рахунок.

Окрилена Севілья побігла вперед ще сильніше і могла забивати третій. Вільяреал дотерпів і заробив одне очко, яке йому було вже за радість. І це незважаючи на те, що за 15 хвилин до кінця матчу один вели 2:0 і мали чисельну більшість.

Таким чином відстань між командами в один бал збереглася, а ось Бетіс відірвався від Вільяреалу все на 4 бали.

Чемпіонат Іспанії, 32 тур.

Севілья – Валенсія – 2:2

Голи: Ноліто, 79, Н'Зонзі, 82 – Раба, 36, Бакка, 68

Вилучення: Бен-Єдер, 62 – Коста, 76