УКР РУС

Атлетік та Бетіс розійшлись результативною нічиєю: 5 тур Ла Ліги, матчі неділі

23 вересня 2018 Читать на русском

В матчі 5 туру іспанської Ла Ліги Севілья у надрезультативному матчі розбомбила Леванте завдяки хет-трику Бен-Єддера, Вільяреал та Валенсія розійшлись безгольовою нічиєю.

Гра розпочалась дуже жваво і вже на 12 хвилині рахунок був 1:1, на гол Бен-Єддера блискавично відповів Рожер. Каррісу знову вивів андалусійців вперед в рахунку, але цього разу Леванте зрівняти рахунок не зміг, Моралес не реалізував пенальті. Ну а далі був бенефіс Бен-Єддера та Сарабії. Перший оформив хет-трик ще в першому таймі і віддав одну гольову, а Пабло тричі асистував своїм партнерам. Сімон наприкінці матчу трохи скоротив відставання, але в підсумку Севілья святкувала досить легку перемогу.

А от в іншому матчі Вільяреал та Валенсія так і не змогли відзначитись. Валенсія розпочала біль активно, але Вільяреал досить швидко вирівняв гру, тому моментів в першому таймі було дуже мало. А на початку другої половини левантійці опинились в меншості, Парехо відверто зіграв в ногу супернику і побачив перед собою червоне світло. Проте Вільяреал так і не зумів скористатись своєю чисельною перевагою.

Атлетік в складному матчі не зумів втримати перемогу над Бетісом. Досить швидко баски вийшли вперед в рахунку, Вільямс після скидки Рауля Гарсії переправив м'яч у ворота. А трохи згодом вже сам Гарсія подвоїв перевагу Атлетіка класним ударом з-за меж штрафного. Здавалось, що це буде легка перемога для басків, але Сусаєта перед самою перервою отримав другу жовту картку. На початку другого тайму Бартра класним дальнім ударом зумів один м'яч відквитати, а трохи згодом Каналес зрівняв рахунок.

Завдяки цій перемозі Севілья набрала 7 очок і піднялась на 6 сходинку турнірної таблиці, Леванте з 4 заліковими балами опустився на 15 місце. Вільяреал набрав 5 очок і піднявся на 13 місце, Валенсія з 4 пунктами піднялась на 15 позицію. Бетіс та Атлетік набрали по 6 очок і розташувались на 13 та 12 місцях відповідно.

Чемпіонат Іспанії 2018/19, 5 тур

Леванте – Севілья – 2:6

Голи: Рожер, 12, Сімон, 90 – Бен-Єддер, 11, 35, 45, Каррісу, 21, Сілва, 49, Сарабія, 59

Нереалізований пенальті: Моралес, 26

Вільяреал – Валенсія – 0:0

Вилучення: Парехо, 58

Бетіс – Атлетік – 2:2

Голи: Бартра, 51, Каналес, 68 – Вільямс, 7, Р. Гарсія, 18

Вилучення: Сусаєта, 45