УКР РУС

Севілья – Манчестер Юнайтед: Лопетегі назвав головного героя півфіналу Ліги Європи

17 серпня 2020 Читать на русском

Головний тренер Севільї Хулен Лопетегі поділився враженнями від матчу 1/2 фіналу Ліги Європи проти Манчестер Юнайтед.

"Звичайно, ми раді. Це був важкий матч, і нам довелося багато страждати в другому таймі. Але потім ми вирівняли гру. Всі зіграли добре. Проти Манчестер Юнайтед доводиться багато пітніти, і сьогодні нас примусили це робити. МЮ – велика команда, яка показує хороший футбол.

Севілья – Манчестер Юнайтед – 2:1 – відео голів та огляд матчу

Наш воротар зіграв вище всяких похвал. У другому таймі Буну був дуже важливий для нас. В кінцевому рахунку, ми заслужено вийшли у фінал. Мене переповнює радість. Ми знаємо, через що пройшла ця команда, в тому числі сьогодні, і здорово, що ми вистояли проти такого напору.

Це успіх всієї команди. Такі команди, як Манчестер Юнайтед, можна перемогти тільки командними діями. Сьогодні ми доклали для цього необхідні зусилля. Я дуже пишаюся своєю командою", – наводить слова Лопетегі офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, андалусійці мінімально обіграли Манчестер Юнайтед у півфіналі Ліги Європи (2:1). У фіналі суперником Севільї стане переможець пари Інтер – Шахтар. Вирішальний поєдинок Ліги Європи 2019/20 пройде 21 серпня в Кельні.

Севілья вийшла у фінал ЛЄ, перегравши Ман Юнайтед: везіння нервіонців, брак класу у "дияволів" і топ-матч Банеги та Буну