УКР РУС

Севідов: Схоже, Динамо на час вирішило проблему з нападником

27 вересня 2018 Читать на русском

Відомий український фахівець Олександр Севідов поділився враженнями від матчу між Маріуполем та Динамо.

"Матч пройшов з колосально великим браком з боку обох команд. Динамо використовувало свої нечисленні моменти, втіливши їх у два забиті м'ячі. І знову "динамівцям" перемога далася за рахунок більш високої індивідуальної майстерності футболістів. Маріуполь по грі нічим не поступався киянам, але, на жаль, свої моменти вони не реалізували. Якби "азовці" використали в першому таймі свої шанси, то "біло-синім" довелося б туго надалі.

Маріуполь – Динамо – 0:2 – відео голів та огляд матчу

Може Динамо готується до гри проти Яблонця і думками вже там, але кияни важко виглядали в Маріуполі. Особливо було тривожно за захист "динамівців", коли на початку матчу були грубі помилки. Щоправда, на відміну від лінії оборони, непогано виглядала лінія півзахисту. Центральний трикутник Буяльський – Сидорчук – Гармаш переграв своїх опонентів. Відзначив би Гармаша. Це гравець, який своєю енергією, жагою до боротьби може завести інших і повести за собою.

Перший гол – неправильне розташування захисників Маріуполя, які при стандартах грають не персонально, а зонально. В результаті при подачі кутового Вербіч ні ким не перекритий опинився один біля стійки, і йому потрібно було тільки проявити свою індивідуальну майстерність. Повторюся: майстерність окремих гравців киян виявилась вищою окремих гравців маріупольців.

І ще один факт. Схоже, тренерський штаб Динамо на час вирішив проблему з нападником. У другій грі поспіль забиває Вербіч. Можливо він і не так яскраво зіграв, але свій гол забив. Це те, що потрібно від нападника – забивати", – цитує Севідова ua-football.

Нагадаємо, Динамо на виїзді перемогло Маріуполь у матчі 4-го перенесеного туру УПЛ.

Севідов: Гадаю, Динамо вже шукає нового тренера, але відповідних кандидатів поки немає